De enthousiaste, deskundige en ervaren notaris in de regio Maassluis

Afspraak maken

vg-groepsfoto

Van Gastel Notarissen: de notaris in de regio Maassluis voor al uw notariële zaken

Daarnaast kunt u de Stichting Van Gastel Executele of de Stichting Van Gastel Bewind inschakelen als executeur of bewindvoerder.

Consumenten- en zakelijk vastgoed

Schepen

Ondernemingsrecht

Verenigingen en stichtingen

De familiepraktijk

Estateplanning en legalisaties

Wij gaan 100 % voor tevreden klanten

Van Gastel Notarissen heeft een team van enthousiaste, deskundige en ervaren medewerkers die uw zaken gedegen en efficiënt afwikkelen. Van Gastel Notarissen beschikt over de modernste automatiseringsapparatuur en maakt gebruikt van de meest vooraanstaande kennis- en modellensystemen. Van Gastel Notarissen is volledig onafhankelijk en maakt geen deel uit van een samenwerkingsverband met andere notariskantoren of een andere beroepsgroep. Desgewenst bespreekt Van Gastel Notarissen uw zaak met uw eigen adviseur of introduceert u bij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare adviseurs.

Persoonlijke begeleiding en advisering

Bij Van Gastel kunt u kiezen voor persoonlijke begeleiding en advisering met een op maat gemaakte akte of voor consumenten vastgoed zaken voor de voordelige standaard akten van het Van Gastel Digitaal pakket.

Ons kantoor is gevestigd in een prachtige boerderij aan de Westlandseweg te Vlaardingen. Dit maakt Van Gastel bij uitstek dé ideale notaris in de regio Maassluis, Schiedam, Rhoon en Maasland voor persoonlijke begeleiding en advisering op maat. Ons team van ervaren specialisten staat echter voor iedereen klaar, waar u zich ook bevindt.

Neem contact op met ons kantoor om uw situatie te bespreken en te bekijken wat Van Gastel Notarissen voor u kan betekenen. Wij kunnen dan ook aangeven welke kosten verbonden zijn aan de persoonlijke maatwerk begeleiding of aan de geautomatiseerde standaard afwikkeling en digitale communicatie via Van Gastel Digitaal.

Voor de standaard akten van Van Gastel Digitaal kunt u ook direct en makkelijk een offerte aanvragen via deze website.

vg-gesprek

Van Gastel maakt graag duidelijke afspraken

In een persoonlijk gesprek horen wat u van ons mag verwachten?

Maak een afspraak