Huis en hypotheek

Van Gastel Notarissen kan u behulpzaam zijn bij het opstellen van het (voorlopig) koopcontract.

De overdracht van een huis loopt via de notaris. De begeleiding door een notaris is wettelijk verplicht.

De notaris informeert partijen over de (juridische) gevolgen van de eigendomsverandering en de aan het huis verbonden rechten en plichten. Ook brengt de notaris de positie ten opzichte van bijvoorbeeld de overheid en de vereniging van eigenaren in kaart.

Van Gastel Notarissen kan u behulpzaam zijn bij het opstellen van het (voorlopig) koopcontract en regelt en verzorgt de volledige procedure rondom de overdracht van het huis. Van Gastel Notarissen doet de nodige recherches en onderzoeken, verzorgt de formaliteiten en zal de leveringsakte bij het kadaster registeren.

Ingeval voor de betaling een lening is afgesloten zal de financier hiervoor in de regel een hypothecaire zekerheid eisen. Hierdoor heeft de financier onder andere de mogelijkheid om uiteindelijk tot openbare executieverkoop te kunnen overgaan.

Van Gastel Notarissen is behulpzaam bij het opstellen van de hypotheekakte en regelt de afwikkeling van de procedure rondom de financiering. Van Gastel Notarissen doet de nodige recherches en onderzoeken, verzorgt de formaliteiten en zal de hypotheekakte bij het kadaster registeren.

vg-tafel

Meer weten over dit onderwerp?

Stel een vraag aan Van Gastel Notarissen

Liever direct een persoonlijk gesprek?

Onze specialisten en assistenten staan voor u klaar

Maak een afspraak