Testament

Van Gastel Notarissen is u behulpzaam bij het opstellen van het testament en kent de formaliteiten waaraan moet worden voldaan.

Ook zonder testament is (in de wet) geregeld wie wat krijgt na het overlijden. Als u zelf wilt bepalen wie wat krijgt na uw overlijden, kunt u dat vastleggen in een testament.

Een testament geeft bijvoorbeeld aan wie wel en wie niet erven of bepaalt iets over de voogdij over kinderen.

Het kan ook om fiscale redenen van belang zijn om eens na te denken over de gevolgen van overlijden. Wie erft welk deel van het vermogen en wat is de erfbelasting die daardoor afgedragen moet worden? Aan de hand van uw wensen en de omvang en samenstelling van uw vermogen helpt Van Gastel Notarissen u met het mogelijk besparen van erfbelasting.

Uw wensen na overlijden worden vastgelegd in een testament dat moet worden ondertekend bij een notaris. Van Gastel Notarissen is u behulpzaam bij het opstellen van het testament en kent de formaliteiten waaraan moet worden voldaan. Van Gastel Notarissen zal het testament met u ondertekenen en het origineel voor u bewaren. Van Gastel Notarissen verzorgt de registratie bij het Centraal Testamenten Register.

Ook als er al een testament is, kan het van belang zijn dit door Van Gastel Notarissen na te laten kijken omdat er de laatste jaren veel is veranderd.

vg-stempel-1

Meer weten over dit onderwerp?

Stel een vraag aan Van Gastel Notarissen

Liever direct een persoonlijk gesprek?

Onze specialisten en assistenten staan voor u klaar

Maak een afspraak