Over Ons

Bij Van Gastel Notarissen kunt u terecht voor alle notariƫle zaken, zoals het consumenten- en zakelijk vastgoed, schepen, ondernemingsrecht, verenigingen en stichtingen, de familiepraktijk en estateplanning en legalisaties. Daarnaast kunt u de Stichting Van Gastel Executele of de Stichting Van Gastel Bewind inschakelen als executeur of bewindvoerder.

Van Gastel Notarissen heeft een team van enthousiaste, deskundige en ervaren medewerkers die uw zaken gedegen en efficiƫnt afwikkelen. Van Gastel Notarissen beschikt over de modernste automatiseringsapparatuur en maakt gebruikt van de meest vooraanstaande kennis- en modellensystemen. Van Gastel Notarissen is volledig onafhankelijk en maakt geen deel uit van een samenwerkingsverband met andere notariskantoren of een andere beroepsgroep. Desgewenst bespreekt Van Gastel Notarissen uw zaak met uw eigen adviseur of introduceert u bij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare adviseurs.Bij Van Gastel kunt u kiezen voor persoonlijke begeleiding en advisering met een op maat gemaakte akte of voor consumenten vastgoed zaken voor de voordelige standaard akten van het Van Gastel Digitaal pakket.Neem contact op met ons kantoor om uw situatie te bespreken en te bekijken wat Van Gastel Notarissen voor u kan betekenen. Wij kunnen dan ook aangeven welke kosten verbonden zijn aan de persoonlijke maatwerk begeleiding of aan de geautomatiseerde standaard afwikkeling en digitale communicatie via Van Gastel Digitaal. Voor de standaard akten van Van Gastel Digitaal kunt u ook direct en makkelijk een offerte aanvragen via deze website.

Van Gastel Notarissen maakt graag duidelijke afspraken over hetgeen u mag verwachten en hecht eraan dat u tevreden bent over de dienstverlening en over het tarief.